A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Новини

Привітання випускників Синівської громади!

          Дорогі випускники, вчителі, батьки! Випускний вечір – незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме самостійним дорослим життям. Вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Роки вашого навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувайте і будьте вдячні вашим наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, а вашим батькам —  за підтримку.

07:58 26.06.2021

Успіхи юних туристів-краєзнавців!

   23 червня команда «Юність» Синівської ЗОШ узяла участь у ІІ турі обласного етапу Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців.

07:59 24.06.2021

Заміна вікон у Синівському сільському будинку культури

            З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив директор ТОВ «Агропартнери-2009» - Сергій Миколайович Жамардій, котрий надав спонсорську допомогу по заміні енергозберігаючих вікон Синівського сільського будинку культури та сільської бібліотеки. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток об’єднаних громад.

14:30 18.06.2021

Відбулася нарада, щодо створення належних умов для безпечного харчування у закладах освіти освіти Синівської ТГ

        17 червня 2021 року на базі Синівського відділу освіти відбулася нарада медичних сестер, заступників директорів загальної середньої освіти, керівників дошкільної освіти, з питання  розробки та впровадження системи НАССР у харчоблоках закладів освіти. Мета заходу – ще раз обговорити основні вимоги впровадження систем управління безпечністю харчової продукції за принципами ХАССП у закладах освіти.

09:40 18.06.2021

Подорожуємо Лесиними стежками!

      Літо – пора активного відпочинку для учнів Синівської ЗОШ. Оскільки 2021-й оголошений роком Лесі Українки, то й екскурсії розпочалися саме з Лесиного краю.

09:20 18.06.2021

Рух - це життя!

     Суттєву роль в інформуванні населення щодо визначених питань пропаганди здорового способу життя та рухової активності відіграє соціальна реклама, яка має позитивний вплив на ставлення різних вікових груп та категорій громадян до необхідності збереження власного здоров’я та необхідності соціально відповідального ставлення до себе і навколишнього світу.

16:21 17.06.2021

Незабутня подорож за маршрутом Умань - Київ

  12-13 червня учні Синівської ЗОШ здійснили захоплюючу дводенну екскурсію  за маршрутом Умань - Київ. Спочатку діти відвідали старовинне місто Умань. Знайомство з історичними особливостями  рідного краю розпочалося з відвідування однієї з найвизначніших пам’яток ландшафтного мистецтва в Європі - Національного дендрологічного парку Софіївка. Захопленню екскурсантів від   «уманського дива» не було меж. Дивовижні пейзажі, екзотичні рослини, прекрасні скульптури, водойми, каскади, фонтани, печери…

08:51 14.06.2021

Вхід для адміністратора