A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Новини

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

20:16 01.06.2022

День Єднання!

     16.02.2022 року – відзначаємо День Єднання, ми демонструємо єдність українського суспільства, його консолідацію навколо ідеї державності, незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України.

11:58 16.02.2022

Театралізоване дійство «Четвертий мудрець»

Святковий настрій, різдвяні розваги та подарунки! Усе це отримали здобувачі освіти Синівської ТГ 15 січня  під час зустрічі з волонтерами благодійного фонду «Нові вершини».

08:16 17.01.2022

Опитування молоді

Управління молоді та спорту Сумської ОДА в партнерстві з ГО "Простір рівних можливостей" проводить опитування молоді щодо стану молодіжної політики в області. Дослідження надасть можливість більш якісно планувати заходи та комунікувати з громадами області щодо розвитку молодіжної політики. Ми запрошуємо молодь 14-35 років долучитися опитування. Анкетку можна заповнити за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFx5V33PUxqZ3JCJF-7Pgp3V4CGaaUQJOlku0ha8Uqbqf6ig/viewform Будемо вдячні за поширення інформації та співпрацю.

09:23 03.12.2021

Відбувся II етап ХХII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

    З метою утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури та традицій українського народу, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу 27 листопада 2021 року відбувся ІІ  етап  ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь 25 здобувачів освіти 3-11 класів закладів загальної середньої освіти Синівської ОТГ. Юні філологи продемонстрували знання з  орфографії, лексикології, фразеології, вміння будувати різножанрові твори та висловлювати власну думку.

09:35 02.12.2021

Вхід для адміністратора