A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Новини

Мітинг до дня визволення с.Синівка від фашистських загарбників

 Сьогодні 09 вересня 2021 року біля меморіалу слави відбувся мітинг присвячений 78 річниці з дня визволення с.Синівка від німецько-фашистських загарбників. Разом з учнями та викладачами ДПТНЗ "Синівський ПАЛ"та Синівської ЗОШ І-ІІІст, працівниками відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, виконавчим апаратом Синівської сільської ради(ТГ) та жителями села вшановували пам'ять мовчазних героїв нашого села бо саме в цей день 09.09. 1943 року синівчани нарешті вдихали вільне вересневе повітря своєї місцевості. 78 років тому село було визволено від гніту німецько-фашистських загарбників. Із року в рік, ми нащадких тих полум'яних поколінь, з великою шаною, гордість та смутком   йдемо прекласти коліно перед своїми героями. Ми надійно оберігаємо память, передаючи її, як святиню, у спадщину поколінням.

18:20 09.09.2021

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ГРОМАДИ

        1 вересня 2021 року у навчальних закладах Синівської територіальної громади відбулося свято – День знань, яке знаменує  досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

22:31 01.09.2021

Серпнева конференція педагогічних працівників Синівської громади

     Серпнева конференція - особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії. Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок марафону довжиною ще в один рік.

20:29 29.08.2021

Сучасна опорна школа – вектор успіху громади!

Під такою назвою 26 серпня 2021 року відбулася обласна серпнева конференція педагогічних працівників спільно з представниками органів влади, місцевого самоврядування на базі Краснопільської загальноосвітньої школи

15:55 27.08.2021

Відбулися урочистості з нагоди святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України та Дня Прапора України

   Серпень – особливий місяць, бо він несе нам чудові свята – День Прапора та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.

20:12 24.08.2021

У Синівській ТГ реалізують проєкт "Активні парки – локації здорової України"

У селі Синівка в межах програми Президента України "Здорова Україна" реалізується проєкт "Активні парки – локації здорової України". Ця програма, була ініційована Президентом України в 2021 році. Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку. Зазначені парки повинні мати шість необхідних елементів інфраструктури: «шведську» стінку, комплекс турніків/гімнастичних брусів, лавку для виконання динамічних вправ, сходинки та зону (вільний простір) для створення координаційної лінії. Кожен із цих елементів буде позначений QR-кодом з можливістю переходу на спеціальний сайт з відеоуроками..

14:53 23.08.2021

Готовність закладів освіти Синівсської ТГ до нового навчального року

      19 серпня 2021 року з  метою здійснення контролю за станом готовності навчальних закладів Синівської  ОТГ  до роботи в новому 2021-2022 н. р.  відбувся об’їзд  всіх закладів загальної середньої  та дошкільної освіти. Робоча комісія особливу увагу зосередила на готовність навчальних закладів до роботи в умовах Нової української школи, створення нового освітнього простору та безпечних умов перебування дітей у закладах. Усі заклади освіти влітку провели великий об’єм ремонтних робіт і продемонстрували належну готовність до нового 2021-2022 навчального року.

17:42 19.08.2021

Акцяї – забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України!»

      З метою вшанувати пам’ять загиблих воїнів АТО/ООС, захисників України, висловлення подяки військовослужбовцям та їх сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності країни, підтримки та формування патріотичної свідомості та настрою населення, в Україні уже традиційно за ініціативи громадськості та учасників АТО/ООС проводиться тематичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України!». нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших героїв. Забіг проходить в рамках державних заходів присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

14:03 12.08.2021

11 серпня 2021 року на базі відділу освіти Синівської сільської ради відбулася нарада працівників освіти, які задіяні в організації харчування.

          11 серпня 2021 року на базі відділу освіти Синівської сільської ради  за участі  помічника лікаря-епідеміолога Липоводолинського відділу державного  нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області., начальника відділу освіти  Синівської сільської ради відбулася нарада працівників освіти, які задіяні в організації харчування.

08:34 12.08.2021

Вхід для адміністратора