A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Незабутня подорож за маршрутом Умань - Київ

Дата: 14.06.2021 08:51
Кількість переглядів: 3

  12-13 червня учні Синівської ЗОШ здійснили захоплюючу дводенну екскурсію  за маршрутом Умань - Київ. Спочатку діти відвідали старовинне місто Умань. Знайомство з історичними особливостями  рідного краю розпочалося з відвідування однієї з найвизначніших пам’яток ландшафтного мистецтва в Європі - Національного дендрологічного парку Софіївка. Захопленню екскурсантів від   «уманського дива» не було меж. Дивовижні пейзажі, екзотичні рослини, прекрасні скульптури, водойми, каскади, фонтани, печери…

    Учасників екскурсії вразив своєю оригінальністю Великий водоспад у центральній частині парку, який зривається з висоти близько 15 м і стікає в озеро, на якому живуть граціозні білі лебеді.  А в  «Новій Софіївці» діти переглянули надсучасне лазерне шоу про чотирьох сестер-стихій, які боролися між собою.

  Неповторні враження та позитивні емоції чекали на екскурсантів і під час подорожі столицею України. У Києві діти збагатилися новою цікавою інформацією у Національному музеї історії України у Другій світовій війні, музеї води (водно-інформаційному центрі) та побували на новому пішохідно-велосипедному мосту, що з’єднує парк «Володимирівська гірка» з Аркою дружби народів.

     Додому екскурсанти поверталися щасливі, задоволені, жваво обговорюючи побачене під час подорожі.



« повернутися

Вхід для адміністратора