A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Новини

Нарада керівників закладів освіти

        19 травня 2021 року відбулася робоча нарада керівників закладів освіти, роботою якої керувала начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Людмила Лепська.

23:02 19.05.2021

"Урок звитяги" у школах

     Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством у справах ветеранів рекомендують провести у 5-11 класах  «Урок звитяги», присвячений відомим постатям та героїзму борців за незалежність України у ХХ та ХХІ століттях.

07:57 06.05.2021

35 річниця Чорнобильської катастрофи

До 35-х роковин Чорнобильської катастрофи закладами освіти Синівської сільськоїї ради проведено цикл цікавих та пізнавальних заходів, а саме: виставки дитячих творчих робіт, уроки пам’яті, перегляд відеоматеріалів, тематичні виставки художньої та історичної літератури, фотовиставки, години спілкування, лекції, бесіди.

22:03 27.04.2021

Рік дистанційного навчання у школах: досвід України та Чехії

20 квітня 2021 року відбувся міжнародний онлайн-семінар «Дистанційне навчання у школах: досвід Чеської Республіки», організований Державною службою якості освіти України спільно з Асоціацією з міжнародних питань Чеської Республіки.

12:24 23.04.2021

Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку

Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу. Річний план має бути для закладу робочим функціональним документом, у якому сплановано конкретні кроки для підвищення якості освітньої діяльності школи.

12:16 23.04.2021

Громадсько-активна школа — якісна освіта й успішна громада.

       Питання забезпечення якості освіти представлені в циклі онлайн-курсів «30 кроків до Нової української школи: навчаємо громадянина», розробленому на виконання Програми підтримки освітніх реформ в Україні «Демократична школа». До створення навчальних матеріалів долучилася Державна служба якості освіти України як партнер Європейського центру імені Вергеланда (Королівство Норвегія) в межах реалізації меморандуму про співпрацю.

09:32 20.04.2021

Вхід для адміністратора