A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Новини

У Синівській ТГ стартував проєкт «Активні парки – локації здорової України»

       Сьогодні, 17 вересня, відбулося відкриття спортивної локації «Активні парки». Соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України», ініційований Президентом України. Ця програма має на меті організацію оздоровчої активності для подовження тривалості життя населення.

13:43 17.09.2021

Мітинг до дня визволення с.Синівка від фашистських загарбників

 Сьогодні 09 вересня 2021 року біля меморіалу слави відбувся мітинг присвячений 78 річниці з дня визволення с.Синівка від німецько-фашистських загарбників. Разом з учнями та викладачами ДПТНЗ "Синівський ПАЛ"та Синівської ЗОШ І-ІІІст, працівниками відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, виконавчим апаратом Синівської сільської ради(ТГ) та жителями села вшановували пам'ять мовчазних героїв нашого села бо саме в цей день 09.09. 1943 року синівчани нарешті вдихали вільне вересневе повітря своєї місцевості. 78 років тому село було визволено від гніту німецько-фашистських загарбників. Із року в рік, ми нащадких тих полум'яних поколінь, з великою шаною, гордість та смутком   йдемо прекласти коліно перед своїми героями. Ми надійно оберігаємо память, передаючи її, як святиню, у спадщину поколінням.

18:20 09.09.2021

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ГРОМАДИ

        1 вересня 2021 року у навчальних закладах Синівської територіальної громади відбулося свято – День знань, яке знаменує  досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

22:31 01.09.2021

Серпнева конференція педагогічних працівників Синівської громади

     Серпнева конференція - особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії. Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок марафону довжиною ще в один рік.

20:29 29.08.2021

Вхід для адміністратора