A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Акція – забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України!»

Дата: 12.08.2021 14:03
Кількість переглядів: 7

      З метою вшанувати пам’ять загиблих воїнів АТО/ООС, захисників України, висловлення подяки військовослужбовцям та їх сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності та національної гідності країни, підтримки та формування патріотичної свідомості та настрою населення, в Україні уже традиційно за ініціативи громадськості та учасників АТО/ООС проводиться тематичний забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України!». нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших героїв. Забіг проходить в рамках державних заходів присвячених Дню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

У поточному році в обласний забіг відбудеться м.Суми 28 серпня 2021 року. Місце проведення – озеро Чеха (старт в районі кортів). Початок акції о 10.00 год., пропонована дистанція – 3 км.

Суть акції полягає в організації одночасного масового забігу громадян на визначену організаторами дистанцію та у визначеному місці. При цьому, з метою ушанування пам’яті загиблих героїв України, кожному учаснику пропонується візуальна символіка (футболка, манішка, стартовий номер у вигляді наліпки тощо) з логотипом заходу (додається), на якій або зазначається прізвище та ім’я загиблого героя, або є можливість вписати це прізвище та ім’я за бажанням учасника.

Реєстрація учасників на обласний забіг в м.Суми відбувається за посиланням https://raceproject.com.ua/event37  та триватиме до 25.08.2021. Зареєстровані учасники отримають пакет учасника заходу до складу якого увійде: стартовий номер, рюкзак, чіп особистого хрономтеражу,  харчовий набір на фініші, смс з результатом, електронний диплом фінішера

Організаторами обласного забігу в м.Суми виступає громадська ініціативна група та організація «Race Project» за підтримки управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації. Контактна особа - Івах Віталій, голова правління ГО «Race Project», тел. 0664320622, raceproject@ukr.net


« повернутися

Вхід для адміністратора