A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

11 серпня 2021 року на базі відділу освіти Синівської сільської ради відбулася нарада працівників освіти, які задіяні в організації харчування.

Дата: 12.08.2021 08:34
Кількість переглядів: 4

          11 серпня 2021 року на базі відділу освіти Синівської сільської ради  за участі  помічника лікаря-епідеміолога Липоводолинського відділу державного  нагляду за дотриманням санітарного законодавства Роменського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області., начальника відділу освіти  Синівської сільської ради відбулася нарада працівників освіти, які задіяні в організації харчування.

 

На нараді були обговорені  питання впровадження Постанови Кабінету Міністрів України №305 від 24.03.2021 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», зміни у постанові Кабінету Міністрів України № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів  з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Обговорили  порядок організації  харчування  в закладах згідно з 4-тижневим меню.


« повернутися

Вхід для адміністратора