A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Серпнева конференція педагогічних працівників Синівської громади

Дата: 29.08.2021 20:29
Кількість переглядів: 6

     Серпнева конференція - особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії. Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок марафону довжиною ще в один рік.

Так 28 серпня 2021 року на базі Синівського сільського будинку культури відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Синівської сільської  ради.

      На педагогічну конференцію прибули представники закладів дошкільної, загальної середньої освіти, представники громадськості.

         До участі у роботі конференції були запрошені:

Синівський сільський голова Олег Тихоненко;

заступник Синівського сільського голови Владислав Овчаренко;

голови профспілкових комітетів;

кращі педагогічні працівники закладів освіти.

Начальник   відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради Людмила Лепська  доповіла  присутнім про підсумки розвитку дошкільної  та  загальної середньої освіти у 2020-2021 навчальному році та  з чим освітні установи вступають в новий навчальний рік.

Традиційно не обійшлося без нагородження кращих педагогів громади. Учасники конференції побажали  успішного навчального року, реалізації ідей, доброї співпраці заради виховання майбутнього Синівської громади і України.

Вдалого старту всім нам, шановні педагоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора