A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

У Синівській ТГ стартував проєкт «Активні парки – локації здорової України»

Дата: 17.09.2021 13:43
Кількість переглядів: 4

       Сьогодні, 17 вересня, відбулося відкриття спортивної локації «Активні парки». Соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України», ініційований Президентом України. Ця програма має на меті організацію оздоровчої активності для подовження тривалості життя населення.

 

Участь у святковому відкритті локації взяли:  сільський голова Олег Тихоненко, перший заступник голови Роменської Державної Адміністрації Володимир Миколайович Татарінов, депутат Синівської сільської ради та Директор ДПТНЗ «Синівський ПАЛ»,

На заході було продемонстровано спортивну локацію, оснащену QR кодами, завдяки яким є можливість відкрити для себе легкі та цікаві вправи для всього тіла. «Активні парки» - це можливість без тренажерів, без персонального тренера, займатись фізичними навантаженнями разом з нашими олімпійськими чемпіонами, зірками українського спорту та сучасними зірками телебачення та естради. Родзинкою відкриття локації  став показовий виступ представників юного покоління Синівської громади руханки з танцювальними елементами.

Сподіваємося, що  Проєкт  «Активні парки – локації здорової України» прийдеться до душі нашим односельцям і заняття фізичною культурою та спортом будуть відбуватися на цьому майданчику щодня!

https://drive.google.com/file/d/1DfYHysfBcezJbPfs3dE5HHc0LrlW8vtC/view?usp=sharing



« повернутися

Вхід для адміністратора