A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Новини

ВЕСНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З «КОБЗАРЯ» Т.ШЕВЧЕНКА!

9 березня, на самому початку весни, виповнюється 207 років від дня народження українського генія Тараса Григоровича Шевченка, особистості, що стала національним символом українства.

15:57 09.03.2021

Святкові заходи до 8 березня

Міжнародний жіночий день 8 березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають жінки у всьому світі. Це свято не обійшло увагою і жінок Синівської  громади. Так, 5, 6 та 7 березня для прекрасної половини, в будинках культури та сільських клубах громади були проведені святкові концерти. З добрим, прекрасним, сонячним днем усіх жінок вітали своїми музичними номерами учасники художньої самодіяльності, учасники клубних формувань: вокального та драматичного гуртків, учні шкіл та найменші учасники - вихованці дитячого садка .

15:42 09.03.2021

«Ні! Я жива, я буду вічно жити!»

«Де ти, Лесю? Де ти, жінко, вища своєї слави?» Такими словами розпочався позакласний захід у Саївському НВК, присвячений 150-річчю з дня народження геніальної української поетеси Лесі Українки, на якому говорили про надзвичайний талант справжньої «доньки Прометея», її нескореність та жагу  до життя. Пізнавальним  був документальний фільм про Лесю Українку,  її життєвий і творчий шлях . Здобувачі  освіти виконали  незабутні вірш поетеси, у яких  звучать мотиви любові до рідного краю, природи, у кожному слові немов  спалахують іскри палкої любові до людей. Переживаючи  нестерпний  біль, Леся не корилася долі, боролася з хворобою, не давала їй  себе здолати. Тому й великим  оптимізмом  віяло від відео кліпу на поезію «Давня весна». На завершення заходу  школярі взяли участь у вікторині «Безсмертна  Леся».

21:45 28.02.2021

Вхід для адміністратора