A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

З Днем працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2022 22:14
Кількість переглядів: 2

Шановні аграрії!

Дорогі трудівники сільського господарства! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Цього року День працівника сільського господарства, який Україна відзначає 20 листопада, особливий. Сьогодні вперше за роки незалежної України вам, як ніколи, довелося вирощувати та збирати цьогорічний урожай в складні часи воєнного стану… Дозвольте висловити слова глибокої вдячності та поваги вам, низький уклін вам, що продовжуєте та підтримуєте хліборобську справу.

Від щирого серця бажаємо, щоб ваші зусилля завжди були результативними, а врожай перевищував ваші найсміливіші задуми. Спасибі вам за нелегку та потрібну всім нам працю, за підтримку захисників на передовій фронту!

Нехай вас оминають природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Щиро бажаємо вам щастя, здоров’я, добробуту та миру, невичерпної наснаги та подальших успіхів у ваших справах! Надійного оберегу вам, мирного світлого неба над вашими  урожайними нивами!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора