A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Цифрові девайси для освітян Синівської громади

Дата: 24.10.2022 19:55
Кількість переглядів: 5

Завдяки співпраці Міністерства освіти і науки України та компанії «Google» у Департаменті освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ передав хромбуки для освітян Синівської громади.

Як зазначає сільський голова громади  Олег Тихоненко під час зустрічей з учителями, підтримка педагогів є один із пріоритетів у формуванні нашого українського майбутнього, адже саме педагоги навчають та виховують найцінніше - дітей нашої громади.

«Для здійснення якісного освітнього процесу вчителі закладів освіти отримали 20 хромбуків. При розподілі у закладах освіти більшість гаджетів перейшли учителям - предметникам «Захисту України», «Історії України», «Української мови», «Математики», «Англійської мови», спеціалістам психологічної служби. Педагоги громади задоволені якісними характеристиками хромбуків та легкістю роботи на них.

Проєкт є продовженням ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», а його реалізація стала можливою завдяки домовленостям Міністерства освіти і науки України з компанією «Google» та за підтримки Організації Об'єднаних Націй.

Освітяни Синівської громади щиро вдячні всім партнерам за підтримку, а особливо за практичні кроки, що допомагають українським учителям проводити уроки, а учням мати доступ до якісної освіти


« повернутися

Вхід для адміністратора