A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Підсумки І та ІІ етапів учнівських олімпіад

Дата: 22.12.2023 15:17
Кількість переглядів: 14

 

У І етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад  взяли участь учні з усіх закладів загальної середньої освіти Синівської сільської ради і визначені переможці з української мови та літератури – 13 учнів, з англійської мови -8, з історії-12, з біології – 9, з географії – 8, з фізики- 10, з математики -10, з хімії -9, з інформаційних технологій – 6, з технології -1. У ІІ етапі у 10 учнівських предметних олімпіадах взяли участь 86  учасників. Найбільше учасників (13) було представлено на олімпіаді з української мови та літератури та історії - 12. Найменше від загальної кількості учнів – з технології 1 учасник.

У ІІ етапі найбільше учасників було з Синівського ліцею – 45 та Колядинецького ліцею – 26. З Саївського ліцею участь у олімпіадах взяли 9 учасників, найменше з Капустинського – 6. Також участь у олімпіадах взяли 41 учителів-предметників з усіх закладів освіти. Колядинецький ліцей не брав участі у олімпіаді з хімії, Саївський – з інформаційних технологій, Капустинський ліцей – з англійської мови, історії, біології та географії.

Відповідно до протоколів олімпіад переможцям стали 32 учасники ІІ етапу з 56 навчальних позицій , з них : 10 – І місце, 19 – ІІ місце, 27 – ІІІ місце, що становить 65 % від загальної кількості учасників ІІ етапу. В загальному рейтингу найрезультативнішою була команда Синівського ліцею , що зайняла 8 перших місць, 5 других та 14 третіх місць. Колядинецький ліцей отримав 1 перше, 11 других та 7 третіх місць, причому 5 других та 1 третє місця зайняла учениця 9 класу Кошарна Анна, яка взяла участь у 6-и предметах учнівських олімпіад. 5 учнів ( Бурик Аліна, Бойко Поліна, Тарасенко Богдан, Москович Вікторія та Литовченко Даніїл) стали переможцями з трьох навчальних предметів. У Саївському та Капустинському ліцеях – по 5 призових місць.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора