A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

А що ти зробив для перемоги?

Дата: 21.02.2023 13:53
Кількість переглядів: 5

За ініціативи Роменського районного центру комплектування та соціальної підтримки, з метою військово-патріотичного виховання молоді,   в закладах освіти Синівської сільської ради було проведено конкурс на кращий патріотичний малюнок на тему «А що ти зробив для перемоги?».

За підсумками конкурсу визначено переможців.

 І місце - малюнок  учениці 10 класу Колядинецького ліцею Панової Лізи, яка разом з іншими учнями та випускниками ліцею організували привітання для односельчан відповідно до народних традицій. Діти, одягнувши костюми з піснями і вітаннями щедрували, віншували, водили «козу». Кошти, зібрані дітьми в сумі 5500,0грн були перераховані у благодійний фонд Сергія Притули.

ІІ місце - малюнок учня 9 класу  Капустинського ліцею Ярослава Левченка, який відобразив свій особистий вклад в перемогу. Хлопчик долучився до виготовлення окопних свічок не тільки в ліцеї, а й вдома разом з дідусем та бабусею робили заготовки, рідні Ярослава допомагали плести маскувальні сітки.

ІІІ місце -  малюнок учениці 8 класу Синівського ліцею Бурик Анни, яка відобразила своє ставлення до горя, яке охопило нашу країну, дівчинка вболіває за свою Україну,  а старша сестра активно підтримує всіх українців патріотичними піснями та участю в конкурсах і концертах на підтримку ЗСУ.


« повернутися

Вхід для адміністратора