A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Перемога в конкурсі на кращий Інтернет-сайт

Дата: 28.12.2022 11:54
Кількість переглядів: 4

                                                                     

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 14.01.2022 № 8-ОД «Про проведення обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2022 році» (зі змінами) у період  з 1 по 25 лютого був проведений перший етап обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти, в якому взяли участь 3 із 3 закладів нашої громади. У період з 5 по 9 грудня відбувся ІІ (обласний) етап даного конкурсу.

        До участі в обласному етапі конкурсу надійшли заявки від 17 закладів дошкільної освіти. Від нашої громади на обласний етап було представлено сайт Подільківського закладу дошкільної освіти «Оленка».При оцінюванні сайтів особлива увага зверталася на дизайн, оригінальність оформлення, зручність користування, інформаційне наповнення структурних компонентів, інтерактивність та динамічність.

     За підсумками обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2022 році у номінації "Сайт закладу дошкільної освіти" Подільківський заклад дошкільної освіти "Оленка"посів ІІІ місце.

           Вітаємо! Бажаємо нових  успіхів та перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора