A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

У Підставках відсвяткували День села!

Дата: 28.06.2021 10:18
Кількість переглядів: 2

   «Пахне рідне село : і цвітінням

лугів, і роздоллям небес, і піснями

гаїв, і полями, де сонячне світить

чоло – пахне цвітом село…..».

 

Яскравим дійством стало святкування Дня села Підставки. З самого ранку лунали мелодії над селом. До цього свята з року в рік тут підходять креативно, тож нічого дивуватися що й цього року на урочистості й веселощі завітали жителі з усієї Синівської  громади. Люди з’їхались з різних куточків України, щоб згадати дитинство, юність, поділитись думками, розповісти про себе. В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей.

Із теплими словами до Підставчан звернувся сільський голова Синівської обєднаної територіальної громади Олег Тихоненко. Вітаючи Підставсан зі святом, Олег Іванович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин подарували працівники культури Синівської громади. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім присутнім гарного настрою. Гучними оплесками дякували гості села виконавцям.

До уваги селян та гостей свята були представлені різноманітні виставки: «Творчі роботи майстринь»,  дитячі роботи - «Умілі ручки» . Розвагою для наймолодших гостів свята стали солодка вата, стрибки на батутах. І все це створювало атмосферу святковості.

Для любителів спорту було організовано турнір з футболу, де взяли участь чотири дитячі команди: с.Підставки, с.Сватки, с. Колядинець. Перемогу здобула команда с.Підставки з чим привітали спонсор туніру Сергій Богдан.

Також за надання спонсорської допомоги для проведення заходу  з нагоди Дня села  велика подяка МХП "Урожайна країна" в особі Суходольського О.О., ТОВ "Агропартнери 2009" в особі Жамардія С.М., ФГ "Урожай  2019" в особі Литвиненка В.С. ТОВ "Обрій" в особі С.В. Богдана, ФОП Буряк Я.О.. ФОП Демяненко С.П.

Отож залишається побажати  нехай і надалі процвітає  село Підставки.



« повернутися

Вхід для адміністратора