A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ ГРОМАДИ

Дата: 01.09.2021 22:31
Кількість переглядів: 3

        1 вересня 2021 року у навчальних закладах Синівської територіальної громади відбулося свято – День знань, яке знаменує  досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Це особливе свято для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто вийшов на фінішну пряму. Цього року для 322 здобувачів освіти пролунали перші дзвоники .Нинішнього навчального року зробили свій перший  крок у чарівну Країну Знань 33 першокласники.

По всіх навчальних закладах громади відбулися  урочисті лінійки, де були щирі вітання і побажання доброго старту у новому навчальному році. Виступали вчителі, батьки і школярі. Окрім щирих вітань усім першокласникам були подаровані перші книжки «Буквар».

У цей святковий сонячний день школи потопали у розмаїтті осінніх квітів і вишиванок. Велично лунав голос дзвоника, скликаючи учнів та вчителів до чистих, світлих, відремонтованих класів на Перший урок у новому навчальному році.

Перший дзвоник покликав малечу до перших класів, за парти. Вони починають свій шлях Країною знань, нехай він буде цікавим та плідним. Учні випускного класу мають його успішно завершити. Бажаємо батькам та педагогам набратися терпіння і мудрості, щоб допомогти пройти цей шлях разом з ними.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора