A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Синівської сільської ради

Робоча зустріч керівників закладів освіти з очільником Синівської громади

Дата: 28.04.2021 10:18
Кількість переглядів: 4

         27 квітня 2021 року відбулася робоча зустріч  керівників закладів освіти з сільським головою Синівської сільської ради Олегом Тихоненко.

        У ході робочої зустрічі були обговорені ряд питань: підготовка закладів освіти но нового 2021-2022 навчального року; організації харчування відповідно  до вимог Постанови  Кабінету Міністрів України "Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку"; приведення у відповідність технічну документацію закладів освіти. Значну увагу Олег Тихоненко  звернув на матеріальне забезпечення закладів освіти: про перенесення харчоблоку Саївського НВК в приміщення закладу; про встановлення енергозберігаючих вікон Колядинецьго НВК; про заміну санвузлів та ремонт харчоблоку Синівської ЗОШ І-ІІІ ст.; про утеплення фасаду Синівського ЗДО "Золота рибка". 

           На завершення зустрічі очільник громади Олег Тихоненко  зазначив, що  потрібно докладати максимум зусиль для того, щоб привести умови  всіх навчальних закладів громади у відповідність вимогам сучасності та подякував  за конструктивну зустріч.


« повернутися

Вхід для адміністратора